Üsküdar Ocağım Anadolu Anaokulu
ALTUNİZADE MAH. ORD. PROF. FAHRETTİN KERİM GÖKAY CAD. NO 30 ÜSKÜDAR / İSTANBUL

VİZYON

Okulumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, insan haklarına ve doğaya saygılı, toplumsal uyum becerileri yüksek nesillerin yetişmesi amacıyla çalışmalarını yürütür. Bu amaç doğrultusunda uygun eğitsel ortamların oluşturulması ve bu ideal eğitim/öğretim ortamlarının, eğitim bilimlerinin verileriyle, sürekli gözden geçirilmesi ve gerekli değişimlerin yapılması yöntemiyle hareket eder.

MİSYON

Okulumuz Türkiye Milli eğitiminin temel değerleri ışığında; Bireysel farklılıkları gözeterek, eğitim/öğretim ortamlarını sürekli geliştiren bir yapıya sahiptir. Temel amacı okul öncesi yaş grubundaki çocukların eğitim öğretim faaliyetlerine bilimsel bir perspektiften bakarak çocukların hazır bulunuşluk düzeylerinin ilkokul eğitimine uygun hale gelmesidir.

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim vermektedir.

Tam gün eğitim vermektedir.

08:30 / 17.40

DOĞALGAZ